Dnevna doza lepog

Facebook stranica Dnevna doza lepog je najpoznatija i najveća stranica u Srbiji. Zahvaljujući dubokom poznavanju psihografija kojima se obraćamo i jedinstvenoj interakciji sa njima, imamo precizne informacije o online i offline ponašanjima naših pratilaca, koje nam omogućuju da kreiramo sadržaj koji ih garantovano privlači i izdvaja se iz mora drugih.

Uspeli smo da okupimo raznovrsne grupe ljudi, posebno one do kojih je najteže dopreti, takvim, preciznim obraćanjem i stalnim unapređenjem sadržaja. To dokazuje činjenica da DDL kanali na društvenim mrežama ostvaruju nedeljni reach od preko 6 miliona.

Autentičan online doživljaj koji već osam godina kreiramo na DDL FB stranici, preveden je na DDL portal koji je krenuo sa radom u decembru 2017. godine i za 6 meseci postao najbrže rastući portal u Srbiji (podaci – Gemius Srbija).

Sadržaj je brand-safe i pokriva raznovrsne sfere intersovanja, što nam daje beskrajne mogućnosti za plasiranje integrisanih reklamnih poruka. Zato reklamne poruke koje dolaze od DDL brenda imaju, ne samo nenadmašiv reach, već i snažan kredibilitet.

Svaka reklamna poruka kreirana je po psihografiji kojoj se obraća, na način na koji se izdvaja iz mase, na originalan način i u raznovrsnom
formatu. Najvažnije od svega, kreirana je tako da ne izgleda kao reklamna poruka već kao sadržaj. Koji god da je cilj klijenta – od kreiranja svesti o brendu do prodaje novog proizvoda, naš tim će detaljnom analitikom pronaći najpametniju strategiju i najbolji format da ispuni taj cilj.

ddl.rs portal u proseku mesečno beleži 500.000 jedinstvenih korisnika i više od 2 miliona otvorenih strana.

Primeri PR & Native tekstova na portalu:

Sveti Vid

Smoki

Frikom

Imlek

House of Benefits

Plazma Sladoled

Wellport Kondominijum

Admiral Slot Club

Admiral Bet

Veterinarska ambulanta Oculus

Marera Property

Argeta

Rea Medika

Kosmajska

Beobašta

KONTAKTIRAJTE NAS