Dizajn vizit karti

Vizit karte | dizajn – zašto je toliko važan? 

Želite da kažete ljudima ko ste i čime se bavite, ali ne samo to, već da im ispričate svoju priču, kao i da starim poznanicima i budućim partnerima ostavite dobar prvi utisak?

Vizit karte su pravi način za to, jer ovaj tradicionalni način razvijanja mreže kontakata u svetu modernog poslovanja igra značajnu ulogu.

U tom pogledu, one su odličan način za širenje prepoznatljivosti brenda, besplatne reklame, poziva na akciju.

vizit karte dizajn

Zamislite ih kao mini bilborde koji staju u vaš džep ili novčanik, a na njima se nalaze sve potrebne kontakt informacije kao što su ime i prezime, broj telefona, pozicija, logo firme i kratka poruka u skladu sa vizijom vaše kompanije.

 

Kako personalizovati vizit kartu?

Složićete se da je u moru firmi koje posluju na tržištu potrebno izdvojiti se na neki način. Kada nekome ostavite vizit kartu, potrudite se da ostavite lični pečat, naročito ukoliko je to vaš prvi susret sa potencijalnim klijentom.

Iako su vizit karte najčešće pravougaonog oblika, mi ih možemo kreirati tako da budu odraz onoga čime se bavite i produžena ruka brend identiteta vaše firme, pa se iz tog razloga mnogi odlučuju za kreativan dizajn. U tom pogledu, za vas možemo kreirati podsetnice u obliku proizvoda koji nudite.

Radi veće unikatnosti, one ne moraju biti samo komad papira, već proizvedene od materijala poput plastike, drveta, metala radi što originalnijeg i modernijeg izgleda.

 

Kakav efekat ostvaruju vizit karte?

U digitalnom svetu postoji mnogo načina kako stupiti u kontakt sa ljudima, ali vizit karte pomažu u građenju odnosa od poverenja, jer na samom početku nekome ostavljate vaše lične informacije, pa će i druga strana najčešće osetiti potrebu da uradi isto.

Posedovanjem vizit karte, ukazujete na svoju profesionalnost i konstantnu pripremljenost za sklapanje novih poslova, što će vaši klijenti izuzetno ceniti. Pokažite sopstveni stil, stav i misiju vaše kompanije, te na taj način ostavite pečat u očima vaših potencijalnih saradnika.

Agencija za digitalni marketing, ORA Digital kreira vizit karte unikatnog dizajna u skladu sa vašim željama i potrebama, te na taj način pomaže povećavanju izgradnje jakog i prepoznatljivog brenda.

Kontaktirajte nas za više informacija i saradnju.

KONTAKTIRAJTE NAS