Dizajn velikih formata

Želite da vaše proizvode, slogane i logo vidi što veći broj ljudi, kako bi povećali prepoznatljivost vašeg brenda? Dizajn velikih formata u štampanoj formi može biti odlično rešenje za vas.

Veliki formati u marketingu se odnose na štampani reklamni materijal, koji se postavlja na unutrašnjost i spoljašnjost objekata radi što veće upadljivosti.

Dizajniranje i štampanje pomenutih formata se najčešće koristi kao metod vizualne komunikacije sa ljudima putem postera, bilborda, ceradnih banera, a namenjena je za uređivanje sajamskih izloga i štandova, unutrašnje i spoljašnje obeležavanje prostorija firme, kao i za brendiranje lokala.

dizajn velikih formata

Ovo su samo neki od primera gde i kako sve možete koristiti velike formate, a oni se kao takvi široko primenjuju u arhitekturi, projektovanju, građevinarstvu i drugim delatnostima, pa se tako njihov izgled i namena mogu prilagoditi vašem poslovanju, kakvog god da je ono tipa.

Reklamiranje u digitalnom marketingu je danas preuzelo primat, međutim određeni tipovi reklamnog materijala štampanog izdanja, poput velikih formata i dalje igra veliku ulogu, ukoliko želite da vas puno ljudi prepozna.

 

Kakav utisak treba da ostave veliki štampani formati?

Suština dizajniranja i štampanja velikih formata je u tome da se oni postave na što vidljivije i prometnije mesto, kako bi privukli što veću pažnju, pa je često slučaj da ih možemo videti na velikim gradskim trgovima, autobusima ili visokim zgradama.

Suština njihovog postojanja jeste u tome da budu vidljivi, ali i da poruke koje se nalaze na njima budu uočene i zapamćene. U tom pogledu se ostavlja širok spektar mogućnosti, dok vam agencija za digitalni marketing, ORA Digital može dati odlične ideje kako da privučete veliki broj ljudi.

Ukoliko želite da se razlikujete od konkurencije, morate biti originalni i upečatljivi. Sigurno ste mnogo puta ugledali neki simpatičan bilbord ili poster koji vas je makar na kratko nasmejao i zbog toga vam ostao usađen u memoriju, a kasnije ste to podelili sa prijateljem koji je doživeo isto iskustvo. Tada o vama kao brendu počinje da se priča i samim tim se rađa ideja o vašem postojanju.

Kao takvi, veliki formati su veoma pogodni ukoliko ste na početku samog poslovanja ili planirate plasiranje novog proizvoda koji treba da bude apsolutni hit.

Kontaktirajte nas za više informacija i saradnju.

KONTAKTIRAJTE NAS