Edukacije

Postavlja se pitanje kada za sebe možemo reći da smo dovoljno obrazovani i naučeni da obavljamo poslove za koje smo se školovali. Činjenica je da nam formalno obrazovanje u većini slučajeva ne donosi dovoljno znanja za obavljanje praktičnih zadataka i u tom slučaju je neophodna dodatna praksa i edukacije u polju poslovanja.

Čak i nakon što se zaposlimo i donekle usavršimo svoja znanja iz oblasti vezanih za našu struku, potrebno je konstantno se usavršavati i dopunjavati ono što već poznajemo.

Ovoga su naročito svesni iskusni stručnjaci iz marketinga, jer i oni sami redovno moraju da se dodatno edukuju, s obzirom na to da se trendovi u pomenutoj oblasti stalno menjaju i zahtevaju od vas da se prilagođavate.

 

Šta vam na ličnom planu donose sopstvene edukacije?

Ukoliko želite da budete konkurentni na savremenom tržištu, gde se stvari odvijaju velikom brzinom, dodatne edukacije vam pomažu da se usavršite i ponudite poslodavcima znanja tražena na tržištu rada.

Osim toga, u digitalnom marketingu je sve popularnije nezavisno obavljanje poslova za firme i klijente, gde možete zaraditi dodatno novca obavljajući posao u kome ste dobri, bez šefa, radnog  vremena i ostalih obaveza koje donosi stalno zaposlenje.

Edukacije su bitne ne samo u cilju zarađivanja novca, već služe produbljivanju sveopšte kulture poslovnog i individualnog karaktera.

Bez obzira čime se bavili, danas se za obavljanje mnogih poslova, naročito u sferi marketinga, zahtevaju makar površna znanja iz raznih oblasti.

Agencija za digitalni marketing, ORA Digital bavi se obukama i dodatnim edukacijam u vezi sa društvenim mrežama, Google oglašavanjem i drugim oblastima digitalnog marketinga, gde ćete vi kao pojedinac imati celokupan fokus naših mentora, bez obzira da li ste zainteresovani za online ili uživo učenje.

Kontaktirajte nas za više informacija.

KONTAKTIRAJTE NAS