Izrada Landing stranice

Ukoliko planirate da razvijete svoj vizuelni identitet preko sajta i na taj način ponudite usluge, proizvode ili informacije, potrebno je detaljno uređivanje kompletnog sadržaja radi što dužeg zadržavanja korisnika. Šta to podrazumeva?

Pored kvalitetne izrade početne stranice (Homepage), gde će se korisnicima dati osnovna uputstva o tome šta to sve vaš sajt sadrži i čime se bavite, tu ćete mu takođe ponuditi odlazak na druge stranice (Landing page) radi detaljnijeg upoznavanja sa vašom ponudom.

 

Sve stranice na sajtu su podjednako bitne

U velikom broju slučajeva korisnici će prvo dolaziti upravo na ove stranice, s obzirom na Google pretragu, linkove sa drugih sajtova, društvenih mreža ili foruma, koji će ih direktno tamo voditi i zaobići početnu stranu.

Daleko od toga da početna stranica nije bitna, već i ona treba da bude podjednako informativna i korisna za posetioce.

Zato je izrada što boljeg vizuelnog i optimizovanog sadržaja svih stranica na sajtu neophodna radi kvalitetnijeg korisničkog iskustva, koje će mu dati osnova da kupi proizvod, informiše se ili da vas makar preporuči drugima.

 

Jedna stranica, jedan proizvod?

Najčešće je jedna landing stranica namenjena jednom proizvodu ili nekoj zasebnoj kategoriji, što i jeste osnovna prednost, jer na taj način možete detaljno predstaviti vašu ponudu pojedinačno i iskazati glavne prednosti praćene kvalitetnim vizuelnim i tekstualnim sadržajem, te dati korisniku ono po šta je došao.

Agencija za digitalni marketing, ORA Digital ima za cilj da prilikom izrade stranica doprinese korisničkom iskustvu tako što će ravnomernom kombinacijom slika, videa, teksta ali i originalnim pozivom na akciju (bilo to kupovina ili nešto drugo) odgovoriti pretrazi.

izrada landing stranice

Dobro izrađena landing stranica može biti poslednji korak u korisnikovoj pretrazi gde će on zapravo odlučiti da obavi kupovinu.

Korisnici nemaju običaj da se predugo zadržavaju na stranicama koje im vizualno ne privlače pažnju, zato je potrebno svaku stranicu prilagoditi sveobuhvatnom imidžu vaše firme.

Prilikom izrade svake stranice, koristimo metode SEO optimizacije i Google Ads oglašavanja, radi adekvatne upotrebe ključnih reči i formatiranja sadržaja kako bi se za određenu pretragu na Google pretraživaču, vaša stranica pozicionirala što bolje, dok u isto vreme može da odgovori na određenu pretragu.

Primer Landing stranice možete pogledati klikom OVDE.

Kontaktirajte nas za više informacija i saradnju.

KONTAKTIRAJTE NAS